Computer problemen, nu moet het toch echt lukken.

Lees eerst het vorige verhaal als je dat nog niet gedaan hebt.

Hier gaan we weer!

Nóg sterker, ik implementeer de achterban in de vorm van geheugenbanken van de VVD in de PVV computer. Wilders schiet in de stress, er zijn vreemde elementen in mijn gelederen binnen gedrongen. Ja, goedemorgen… dat is een geheugenbank zonder antipathie tegen hoofddoekjes !! Kan je er mee werken of niet? Geert is niet katholiek meer. Nee, dan had hij wel bij het CDA gezeten in plaats van éérst bij de VVD te gaan! Zijn moeder droeg vroeger ook een hoofddoek en daar heeft hij nog steeds de pest over in. Sindsdien is hij atheïst. Mijn moeder droeg trouwens ook hoofddoekjes, maar niet over haar mond heen, was dat maar waar geweest zeg! Zelfs een geluidsdichte boerka had haar niet tot zwijgen gebracht. De moslims hebben het nog niet zo slecht bekeken, en op het sentiment van Geert ten opzichte van de VVD heb ik een opening gecreëerd die beide partijen tot een compromis leiden.

Met de geheugenbanken van de VVD werkt Windows ineens wél! De geheugenbankjes worden zowaar getolereerd. Zoveel betekenen nationaal verantwoorde waarden dus…
Lateraal denken in een logische, vast omkaderde omgeving leidt tot resultaat!
Na wat heen en weer swappen van hardware heb ik nu 2 werkende PC’s, nu de derde nog, zodat het fossiel weer terug gezet kan worden waar die vandaan kwam.

De zakloze ridder zonder paard maar mét achterwielen, genaamd Dyson, zuigt alsof hij ervoor gemaakt is de voeding van de derde PC leeg. Ik doe ook meteen even het moederbord van de laatste weigeraar. Flop, wat was dat dan? Bij nader onderzoek bleek het de plastic aandrukbeugel te zijn van één der kabels van de harddisk…. Buhhhh, Nou ja, ik haal er gewoon één uit het fossiel. Mark Rutte doneert zijn kabel aan de weigerende CDA onder leiding van Maxime Verhagen, hij staat bekend als een soort van Dries van Agt, ik buig niet naar links en ik buig niet naar rechts. De kabel is dan ook slechts met bruut geweld in de CDA computer aan te sluiten. Stijfkop !!

Oké, de politiek onafhankelijke software van Bill erop zetten, nou Bill blijkt niet zo politiek-onafhankelijk te zijn. Waarom wist ik dat eigenlijk al? Weigert softwarematige ondersteuning aan het CDA!! Met andere woorden… Zou er dan toch een 4e speler in het veld zijn? Één die zich afzijdig houdt van politiek maar wel degelijk een rol speelt? De eerste naam die mij te binnen schiet is Brenninkmeyer. Kan net zo goed Donald Trump zijn, of nóg erger… Koning Fahd, oftewel Fahd Bin Abdoel Aziz Al-Saoud. Ja lach maar, dat is toevallig wel zijn hele naam. Er zit een verborgen terrorist in de CDA computer !! Niet dat Fahd een terrorist is, maar mijn computer doet het niet, dus dat maakt hem de eerste verdachte. Mede door het feit dat zijn tweede naam “Bin” is, vuilnisbak dus. Kom ik er net achter dat Fahd niet meer is, maar Abdoellah bin Abdoel Aziz al-Saoed, maakt niets uit de tweede naam is nog steeds “Bin”.

Fahd met dat doekje om zijn hoofd bleek er niets mee te maken te hebben, kon dus ook niet meer sinds 2005. Die deed braaf thuis bij zijn 26 vrouwen afdrogen tijdens de afwas, ja, met zijn Fahd-doekje!! Maar Abdoellah heb ik ook mijn vraagtekens bij, 1 van de 37 zonen? Dat is geen voortplanting meer, dat is een fokkerij!
Nee, het probleem komt uit “Silicon valley”. Volkomen monogaam wenst Western Digital niet mee te werken. Alweer de moslims beschuldigd van iets waar ze geen schuld aan zijn. Ik schaam me diep, niet echt natuurlijk maar voor de goede vrede moet ik dit schrijven. Geert !! Help !! Hoe kom ik uit deze crisis? De buitenlanders eruit gooien? Dan hou ik niks meer over, dan kan ik zelfs mijn “made in China” computerkast de deur uit gooien! Staat wel onschuldig “PRC” op, maar dat betekent de “People’s Republic of China”. Als jullie Chinezen nu alle 1,2 miljard eens komen helpen dan gaat het misschien nog wat worden. Sambal bij? Nee dank U, een werkende computer graag. 27 Eulo asjeblief! Maar nee hoor, Sambal of niet ik mag zelf de dwarsliggende “Yankee” ( gemaakt in China, yeah right! ) eruit vissen!

Met een nieuwe harde….. schijf… (Wat dacht je dan? Dat ik er opgewonden van raak?), is Bill ineens bereid zijn medewerking te verlenen. Als hij succes ruikt wordt hij ineens enthousiast, nou, dat is geen seconde te vroeg !! Ik was al in staat een 6e wereld-oorlog te ontketenen. Ja je hebt er een paar gemist, of ik heb er een paar méér meegemaakt, dat kan natuurlijk ook. Na alle instellingen in de 2 gereanimeerd computers ingesteld te hebben bel ik Geert nog even… Shoot, antwoordapparaat. Die gozer is echt nooit thuis als je hem nodig hebt! Blijkt hij ineens demissionair te zijn. Ik weet wel wat “de missionaris” is maar dat schijnt niet hetzelfde te zijn volgens Google. Ja, ik heb ook weer internet!

Geert moet op zijn woorden letten, ik weet dat uit ervaring. Vroeger had ik namelijk een oom die missionaris was. Na drie weken door het regenwoud ploeteren bereikte hij eindelijk het te bekeren kannibalen dorp, hij zakte midden in het dorp uitgeput tegen een paal aan en riep: “ik ben gaar”!! Dus ik weet wat de gevolgen zijn als je niet op je woorden let, nooit meer terug gezien die oom.

Het is tijd voor ontspanning, en even het forum checken. De troep werkt weer!
Sjonge jonge… Ik heb mijn portie voorlopig weer gehad hoor. De VVD kan weer terug waar het hoort, in de schuur als muizennest dienen. Het CDA kan weer doorsukkelen en de PVV heeft belangrijke taken. Te weten; het op de weg houden van onze BMW 740i en BMW Z3 Coupé!! Toch goed dat de VVD af en toe te hulp kan schieten, maar daarna ben ik er snel klaar mee.

Ik heb geen uitgesproken politieke voorkeur, ik gebruik alleen het politiek stelsel als metafoor. Op één of andere wijze zal er in mijn brein toch wel iets zijn wat zegt dat dit de juiste politieke verhoudingen moeten zijn, anders zou het bovenstaande verhaal niet tot stand gekomen zijn. De PVV als de trekker van de kar en het CDA, die er politiek correct de vertroetelaar overheen haalt, die aan Merkel uitlegt dat we mooie BMW’s willen blijven rijden.

Nu alleen nog even alle BMW uitlees- en programmeer software op de PVV computer zetten…. 3 Dagen later ben ik “Up and running”. Pffffff, de volgende keer koop ik wel een stel nieuwe computers. Ging dát met de politieke partijen maar zo makkelijk.

Nico.