Welkom bij BMW 7 Club Nederland

De BMW 7-serie is voor leden van onze club een beleving waarbij rijgenot, plezier en passie voor deze bijzondere limousine centraal staat.

Kastelenrit bmw 7 forum

Om deze liefhebberij nog meer te kunnen delen en uit te dragen organiseren we diverse activiteiten en events voor onze leden zoals clubavonden, ‘familiedagen’, ‘meet & greets’ met andere clubs, sleutelmeetings, exclusieve bezoeken, rijtrainingen, poetsdagen in samenwerking met professionele poetsbedrijven en tourritten. Tevens krijgen leden toegang tot speciale how-to’s en tot een special voor clubleden ingericht gedeelte op het BMW7forum. Eens in de paar jaar wordt er een groot evenement georganiseerd voor alle clubleden waaronder een bezoek aan BMW Welt, de BMW fabrieken in Dingolfing en Landshut of een ander groot evenement. De kosten voor de overnachtingen worden dan gedeeltelijk door de club betaald.

In maart 2011 is de BMW 7 Club Nederland officieel opgericht en telt nu ruim 60 leden. Het is een hechte club enthousiaste BMW 7 eigenaren en liefhebbers die zowel offline als online hun passie met de 7-serie met elkaar delen. Dit is ook meteen het doel van onze club: op een ongedwongen wijze mensen met een voorliefde en enthousiasme voor de BMW 7-serie bij elkaar brengen. Naast de verschillende clubactiviteiten die vanuit de club worden georganiseerd, steunen en stimuleren we ook de initiatieven van onze leden om de gezelligheid en het plezier nog meer te vergroten.

De BMW 7-series Club Nederland is een officiële BMW club, aangesloten bij de BCNL (BMW Clubs Nederland) en de BCE (BMW Clubs Europa). Via deze koepels organiseren we een gezamenlijk evenement, wisselen we ideeën uit, of genieten we speciale kortingen.

 

Het bestuur

Het huidige bestuur bestaat uit 3 personen

Voorzitter: Kees Cassee
voorzitter@bmw7club.nl

Secretaris: Diederick Zylstra
secretaris@bmw7club.nl

Penningmeester: Ivo Koenders
penningmeester@bmw7club.nl

Evenementenmanager: Kees Cassee
eventmanager@bmw7club.nl

Technisch website- en forumbeheer

Gilbert Tavenier www.nanoconsultancy.nl

Algemene vragen: info@bmw7club.nl

ALV

In januari is onze jaarlijkse Algemene Leden Vergadering waar uiteraard ieder clublid voor wordt uitgenodigd.

Forum

Online biedt de club ook de gelegenheid om andere BMW 7 liefhebbers te ontmoeten op het BMW 7 Forum. Niet alleen clubleden, maar ook BMW 7 liefhebbers zonder club-, maar met forumlidmaatschap, zijn hier welkom.

Lid worden