7-forum.com jaar meeting 2011

Op 28 Mei 2011 zal opnieuw nemen van een 7-forum.com jaarlijkse meeting. Alle Forumers en 7-drivers zijn van harte welkom om mee te doen!

Als in de afgelopen jaren is ook in 2011, een groot 7-forum.com-jaarmeeting. De bijeenkomst is om forum leden de mogelijkheid om gesloten online kennissen te verdiepen in persoon, en om nieuwe en oude, 7-chauffeurs en hun auto’s dichter te ontdekken. Gebaseerd op het idee van onze leden Broder (aka “Broder” in het forum) De jaarlijkse vergadering zal worden gehouden deze keer in de mooie stad Lübeck in Sleeswijk-Holstein, vlakbij de beroemde Holsten (zie volgende foto).

Jaarmeet 7-forum

Ontmoeten we voor het eerst – vaak als gewenst – in het noorden van Duitsland en de eerste keer in een groter, aantrekkelijke stad. Lübeck is een zeer mooie stad met 200.000 inwoners, heeft een historische binnenstad en ligt op slechts 20 km van de beroemde Timmendorfer strand aan de Oostzee, dus we raden u aan, de reis indien nodig in het noorden met een paar vakantiedagen . verbinding De jaarlijkse vergadering weekend is afgerond op zondag met een gezamenlijk bezoek aan de stad, en een kleine uitgang naar Travemünde met de uiteindelijke boottocht.